Sunday, April 7, 2013

JALAN2 CARI MAKAN (EPISOD 1)

ASSALAMUALAIKUM.... 
Alkisah.....jln2 cari makan........... 
geng downtown cheras (GDC)  
Episod 1(17/2/2013)

Nak tau kami sape?..  Cer Citer....
kita org nie peniaga kat dwntwn cheras
saya 4 dari kanan (baju itam)
kat dwntwn cheras saya niaga aksesori- 
phone,psp n computer...
kawan2 saya yg lain ada yg jual baju, 
cap n talipinggang,jual tshirt n mcm2 la.. 
tukang urut pon ada..... 
ni 1st time kami buat jln2 cari pasal... 
ooopppss salah3..jln2 cari mkn daa....

 



*Perhentian pertama 
 8.30pm 





 




Tanjung Harapan(tanjung gila)  
Port Klang  
memang best giler mkn kat c ni.. 
puas ati,harge pon b'patutan....sodapppp.. 
saya bagi 5 bintang...


*Perhentian ke 2 
11.30pm 
ICT shah alam  
 
 
 
 

Dah melantak we all gi la tempat nie 
ni lah 1st time saya sampai ke c ni.... 
biasa lalu jer...
  


*Perhentian ke 3  
1.00am
  

Old town white coffee 
cheras  
perhentian terakhir sblm balik umah..

TO BE CONTINUE.......INSYALLAH 
TUNGGU EPISOD KE 2.. 













26 comments:

  1. klu ade pic2 yg menarik jln2 cari mkn GDC episod 1 blh send kat aku...sape2 nak komen silakan.........akan update...

    ReplyDelete
  2. jgn lupe kawan2 tlng klik kat iklan atas tu...
    ha ha ha........

    ReplyDelete
  3. klik aper xder pun kat hp aq...

    ReplyDelete
  4. Pkai dolphin punyer browser....cer try....

    ReplyDelete
  5. mane GDC nie....senyap jer......

    ReplyDelete
  6. Mai singgah.......

    ReplyDelete
  7. memang mantooppp la abg yazid n the geng..

    ReplyDelete
  8. Terbaekkk...puihhh

    ReplyDelete
  9. tunggu episod ke 2.......tunggu......

    ReplyDelete
  10. mane geng2 lain,takde komen pon....ini semua
    POYOS..........

    ReplyDelete
  11. Aroma ikan bakar terbaeeekk...!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang la t'baeek..tgk bil la brp bro..

      Delete
  12. mane geng laen...tak reti2 nak komen aper....penat jer aku...

    ReplyDelete
  13. Mohamad Helme b. RahmatApril 22, 2013 at 11:43 PM

    Alhamdulillah 1 pengalaman yg indah..Hilang stress asyik dok meniaga jer pk nk majukan diri n family tp sesekali wat aktiviti mcm nie rase seronok sangat..next time kte wat aktiviti bersama suami/isteri n anak2 pulak...Nantikan......

    ReplyDelete
  14. Hello to eνery , for the гeason that I am reallу eager of rеading thiѕ blog's post to be updated regularly. It carries nice information.

    my weblog; hcg diet drops

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for stopping by my blog and the nice comment, I will update from time to time

      Delete
  15. tunggu episod ke 3 plak ye.....Insyallah........

    ReplyDelete
  16. Selamat berpuasa kpd semua umat islam...

    ReplyDelete
  17. Mana nak g pas nie ye..........emmmm

    ReplyDelete